Ervaringen clienten

caret-down caret-up caret-left caret-right
Sandra en Mark Alkmaar

We wilden scheiden maar we wisten niet waar me moesten beginnen. Wij hoorden via een collega dat Irma Wonink ook kinderen begeleidt bij een scheiding. Naast de financiële en fiscale rompslomp die bij onze scheiding komt kijken zijn ook onze kinderen goed geholpen. De procedure bij de Rechtbank verliep vlot en keurig!

Els en Harm Schagen

We hadden een conflict over de omgangsregeling met de kinderen. We kwamen er zelf niet uit. Met Irma Wonink hebben we gesprekken gehad en een ouderschapsplan opgesteld. Eerst werd de communicatie weer op gang gebracht zodat het voor ons makkelijk was om een goede afspraken te maken. Onze kinderen waren ook erg enthousiast over het KIES gesprek met Irma Wonink. Super geholpen, we kunnen weer verder. Bedankt!

Ingrid en Ron Den Helder

We hadden geen geld om te scheiden. We konden geen kant op en waren erg in paniek. Toen we hoorden dat we in aanmerking konden komen voor een 'toevoeging' om de scheiding te regelen, kwamen we bij Irma Wonink terecht. Ze heeft ons goed geholpen, alle zorg werd uit handen genomen. We voelden ons gehoord. We konden weer verder met ons leven. Irma Wonink heeft ons zeker nieuwe inzichten gegeven.

Vera en Dion Heerhugowaard

We waren al gescheiden en zijn gaan samenwonen met onze kinderen. De kinderen woonden in een co-ouderschap bij ons. Na verloop van de tijd ontstonden er problemen met de kinderen, afspraken en met ons. Het dreigde fout te gaan maar hebben hulp gezocht bij ons samengesteld gezin. Samen met Irma Wonink hebben we onze situatie in kaart gebracht, gesprekken gevoerd en een stiefplan gemaakt. Door het stiefplan hebben we goede inzichten hoe we alle zorg en taken kunnen verdelen samen met de kinderen. Onze relatie is hierdoor niet stuk gegaan.