Hoeveel kost een echtscheiding?

Hoeveel kost een scheiding bij een mediator? Kennismaken kost niets. Het is belangrijk om een 'klik' te hebben met de mediator.Tijdens de gratis kennismaking bespreken wij wat we voor jullie kunnen doen, wat jullie wensen zijn en worden de kosten voor de echtscheiding uitgelegd. We maken gebruik van een efficiënte en unieke zelfontwikkelde methode.

In geval van mediation betalen jullie samen 1 mediator in plaats van ieder een eigen advocaat. De stukken worden ingediend bij de Rechtbank, dat is een schriftelijke procedure, je hoeft niet voor de rechter te verschijnen.

Hoeveel een scheiding kost hangt af van de hoogte van je inkomen.

Vast tarief of uurtarief?

Als kantoor willen wij maatwerk en kwaliteit leveren en ook bij onze scheidingsmethode past een uurtarief. Door een creatieve, transparante werkhouding en efficiënt te werken blijven de kosten beheersbaar waardoor jullie minder hoeven te betalen dan bij een vast tarief.

Op internet zien jullie aanbiedingen om te scheiden voor een zeer laag bedrag of zelfs "gratis." Veelal moeten jullie zelf het convenant opstellen en/of is er geen begeleiding. Een snelle, maar slechte financiële regeling of een convenant met vele losse eindjes nu, kan jullie later veel geld kosten, veel meer dan jullie nu besparen!

Afspraak

Maak vrijblijvend kennis met onze scheidingsmethode.