Scheidingsmediator

Irma Wonink (moeder van 2 kinderen) is jurist familiezaken en ervaren MfN geaccrediteerde Familie Register Mediator gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen en KIES Omgangsbegeleider met een Juridische economische notariële achtergrond. En sinds 2006 gestart met Scheiden & Mediation in de NoordKop.

In 2006 ben ik gestart als scheidingsmediator bij Scheiden & Mediation in de NoordKop. Al meer dan 20 jaar geeft de combinatie van juridische/economische en notariële achtergrond, MfN familie Register Mediator en KIES Omgangsbegeleider mij de mogelijkheid om partijen alle aspecten van hun scheiding te begeleiden en te adviseren. Ik maak gebruik van een door mij ontwikkelde efficiëntie scheidingsmethode waardoor de kosten beheersbaar blijven. Ook kunnen cliënten gebruik maken van een toevoeging ofwel een subsidie regeling afgegeven door de Raad voor Rechtsbijstand.

Bij Scheiden & Mediation in de NoordKop ligt de nadruk op persoonlijke benadering met als insteek: ook na de scheiding moet je (al dan niet als ouders) verder! En een slagingspercentage van 98% te behouden door continue te investeren in kennis, kwaliteit en kunde.

Ik sta ingeschreven in het MfN register, Raad voor Rechtsbijstand en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mediators. Ik ben betrokken bij het platform: “De ideale scheiding“.

In complexe echtscheidingszaken werk ik samen met de Rechtbank Alkmaar, Amsterdam en Haarlem, Raad voor de kinderbescherming, Juridisch Loket, Bureau Jeugdzorg Noord-Holland, Veilig Thuis , opvoedpoli en collega mediators, advocaten en specialisten.

 

Maak kennis met mijn scheidingsmethode! Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.