Scheidingsmediator

Irma Wonink (moeder van 2 kinderen) is jurist familiezaken en ervaren MfN geaccrediteerde Familie Register Mediator gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen en KIES Omgangsbegeleider met een Juridische economische notariële achtergrond. En sinds 2006 gestart met Scheiden & Mediation in de NoordKop.

Dat een scheiding je leven op je kop zet heb ik zelf ook ondervonden. Het ene moment hadden we nog een leuke reis gemaakt en in het andere moment stond ik er alleen voor. Echt alleen en ik werd met niets geholpen. Ik ging door diepe dalen en zelfs door de bodem van de put. Het was een zeer stressvolle periode en ik kreeg somatische klachten en viel 15 kilo af. Na enkele maanden hadden we nog steeds niets op papier gezet en het contact was slecht. Totdat ik besloot zelf de regie te nemen over de scheiding. Ik voelde me steeds beter en kon weer opnieuw beginnen. Dat opnieuw beginnen betekende voor mij echt letterlijk mezelf opnieuw uitvinden. Wat vind ik belangrijk in het leven? Wat wilde ik ga doen en bereiken? Als geen ander weet ik hoe het niet moet als je gaat scheiden en daarom ben ik zelf een praktijk gestart en gun ik het mijn cliënten een harmonieuze scheiding. Zeker als er kinderen in het spel zijn.

In 2006 ben ik gestart met Scheiden & Mediation in de NoordKop. Al meer dan 20 jaar geeft de combinatie van juridische/economische en notariële achtergrond, MfN familie Register Mediator en KIES Omgangsbegeleider mij de mogelijkheid om partijen alle aspecten van hun scheiding te begeleiden en te adviseren. Ik maak gebruik van een door mij ontwikkelde unieke efficiëntie scheidingsmethode. Ouders willen graag snel scheiden en denken dan dat ze van hun ex af zijn. In de praktijk blijkt dit niet zo te werken en het eerste jaar na de scheiding is het belangrijkste. Ik zag dat er bij ouders & kinderen behoeften waren om ze te begeleiden na de scheiding. Hetzij met coachings-, evaluatie en groepsgesprekken. In de praktijk bleek dit gewaardeerd en te werken voor ouders & kinderen zodat er een stabiele en veilige basis is voor de toekomst.

MIJN MISSIE IS OM VOLWASSENEN EN KINDEREN OM TE LEREN GAAN MET DE GEVOLGEN VAN EEN SCHEIDING EN DAARMEE DUURZAME AFSPRAKEN KUNNEN MAKEN VOOR DE TOEKOMST.

Bij Scheiden & Mediation in de NoordKop ligt de nadruk op persoonlijke benadering met als insteek: ook na de scheiding moet je als ouders verder! En een slagingspercentage van 90% te behouden door continue te investeren in kennis, kwaliteit en kunde.

Ik werk samen met collega mediators, notarissen, advocaten, scheidingscoaches, huisartsen en psychologen.

 

Maak kennis met mijn scheidingsmethode! Ik ben benieuwd naar jullie scheidingsverhaal. Je wilt toch ook goed scheiden? Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

KIES voor Ouders & Kinderen

MfN mediator