Scheidingsmediator

Irma Wonink (moeder van 2 kinderen) is jurist en ervaren MfN familie register mediator gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen en KIES Omgangsbegeleider met een Juridische economische notariële achtergrond. En sinds 2006 gestart met Scheiden & Mediation in de NoordKop.

“Scheiden is méér dan alleen juridische en financiële afspraken maken met je ex partner.”

Als scheidingsspecialist en mediator vindt Irma het belangrijk dat cliënten begeleid worden met hun scheiding van A tot Z. Irma maakt gebruik van een unieke en efficiënte scheidingsmethode met een actieve rol voor ex-partners en hun eventuele kinderen.

Er wordt veel aandacht aan ouderschap ná scheiding en ouderschapsplan besteedt. De transformatie van een kerngezin naar één ouder gezin is een complex proces, zodat ex-partners samen verder kunnen gaan als samenwerkende ouders!

“Mijn uitgangspunt is dat cliënten goed geïnformeerd worden over het scheidingsproces en dat ze samen goede werkbare afspraken kunnen maken voor de toekomst. Ik ben praktisch ingesteld en heb een flexibele, transparante, no-nonsense en creatieve manier van werken. Voor iedere scheiding de juiste begeleiding die past bij de situatie van (ex) partners.”

Irma staat ingeschreven in het MfN register, Raad voor Rechtsbijstand en is lid van de Nederlandse Vereniging van Mediators. Irma is betrokken bij het platform: “De ideale scheiding“.

In complexe echtscheidingszaken werkt Irma samen met de Rechtbank Alkmaar, Amsterdam en Haarlem, Raad voor de kinderbescherming, Juridisch Loket, Bureau Jeugdzorg Noord-Holland, Veilig Thuis , opvoedpoli en collega mediators, advocaten en specialisten.

Denk je over scheiden óf ben je al gescheiden en heb je hulp nodig? Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan bepalen we samen welke route voor jullie geschikt is.